Avis Legal

Titularitat

El lloc web www.cdiapsboi.cat ha estat creat i és titularitat de CDIAP, SCCL. Amb CIF F-61085296. El domicili social de CDIAP, SCCL és Bonaventura Calopa, 9 Baixos 08830 Sant Boi de Llobregat.


Continguts i enllaços

La informació continguda en aquest lloc és propietat del CDIAP, SCCL i no pot ser utilitzada amb finalitats comercials.Aquesta pàgina conté enllaços a altres pàgines web gestionades per tercers. El CDIAP no pot garantir el contingut o les informacions que es recullin en aquestes pàgines. El CDIAP es reserva el dret de suspendre temporal o indefinidament l'accés al seu lloc web per causes relacionades amb la millora, el manteniment o la revisió dels seus continguts o de la programació del lloc, així com per qualsevol altre motiu.

Enllaç amb informació sobre les cookies


Política de privacitat

Segons l'establert per la llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPPD), li comuniquem que les dades que voluntàriament ens faciliti seran incorporades en un fitxer propietat de CDIAP, SCCL. L'usuari/ La usuària té dret a accedir a la informació que li concerneix recopilada en els fitxers del CDIAP, rectificar-la si és errònia, cancel·lar-la o oposar-se al seu tractament, mitjançant correu electrònic a l'adreça cdiapsboi@cdiapsboi.cat o per comunicació escrita i signada dirigida al responsable del fitxer, CDIAP amb domicili social en Bonaventura Calopa, 9 Baixos 08830 Sant Boi de Llobregat